måndag 2 juni 2014

Brave

Från Pixar Animation Studios, skaparna av Toy Story 3, kommer nu ett storslaget äventyr som utspelas i ett uråldrigt land fyllt av mystik och gamla traditioner. Merida är en skicklig bågskytt med häftigt temperament, och dotter till Kung Fergus och Drottning Elinor. För att hitta sin egen väg i livet bryter Merida en urgammal och helig sed, vilket leder till kaos och raseri i kungadömet. När hon ber en excentrisk gammal klok kvinna om hjälp, går hennes olycksaliga önskan tyvärr i uppfyllelse. De farofyllda följderna tvingar Merida att upptäcka meningen med äkta mod, och hon måste bryta en fruktansvärd förbannelse innan det är för sent. Modig är ett äventyr med oförglömliga karaktärer och fantastisk animering, DVD-utgåvan innehåller också två kortfilmer från Pixar. (beskrivning lånad från cdon)

Bra, trevlig, rolig film. Verkligen inte en typisk huvudkaraktär i en disney film - då hon inte letar efter sin "true love". Dock är det ju en Disney Pixar film som vanligtvis inte handlar lika mycket om prinsessor och "true love".  

Tyvärr kan jag väl inte direkt säga att det är en av mina favoriter  när det kommer till Disney eller Disney Pixar! Tyvärr!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar