torsdag 27 oktober 2011

Torsdags tema: Sheldon Cooper t-shirts!

Förhoppningsvis känner ni till och har sett Sheldon Cooper och The Big Bang Theory(gör ni inte det, borde ni börja titta på det). Det är en sjukt rolig tv-serie. Och Sheldon Cooper måste vara en av tv-världens bästa karaktärer. Det går inte att förklara, man måste se det, men #WeLoveSheldon!

Är det någonting som jag skulle vilja ha är det hans t-shirt samling. Den är grym och oslagbar. En sådan samling gör att han förflyttar sig uppåt på nördighetskalan! Signatur tröjan är en enfärgad t-shirt med ett tryck på. Dessa tryck kan vara av vad som helst. Men framför allt har han några riktigt fina DC-comics tröjor av Flash, Aquaman med mera. Jag älskar det. Man bara undrar vad han kommer att använda för någon tröja i nästa avsnitt!

Dessa t-shirts kan man säkert hitta online eller i specialbutiker. Något som jag tycker är roligt är att det finns t-shirts från The Big Bang Theory. Själv har jag en "Sheldons vaggvisa" t-shirt. Dock är en röd t-shirt som det står "BAZINGA"(lite Flash inspirerad) på den mest klassiska.








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar